3P – De Perfect Propere Plaats met dienstencheques

Alles voor uw vrije tijd!

3P werft aan, 3P stelt te werk… huishoudhulp met dienstencheques

Welkom op onze website

Werk je lange dagen en heb je ’s avonds of tijdens het weekend geen zin meer om nog huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken en boodschappen doen, uit te voeren? Wens je meer tijd te spenderen met je gezin? Of ben je niet zo mobiel en zoek je iemand die kookt, strijkt en/of je boodschappen doet? Of ben jij nu net die betrouwbare huishoudhulp die we zoeken?

3P – De Perfect Propere Plaats met dienstencheques, de perfecte oplossing voor jou!

3P staat voor Perfect Propere Plaats, een jonge en dynamische erkende dienstencheque onderneming. Wij helpen onze klanten in hun zoektocht naar een gemotiveerde huishoudhulp voor hun gezin. Ook als je op zoek bent naar een job in een huishoudelijke sfeer staan we klaar met raad en daad om je hierin te begeleiden. Binnen het systeem van dienstencheques zijn we de perfecte schakel tussen onze klanten en onze werknemers. Al onze werknemers worden zorgvuldig geselecteerd en ondergaan een proefperiode bij minstens 3 gezinnen. Wij garanderen voor elk gezin dat wenst gebruik te maken van onze poetsdienst een gepaste oplossing binnen de 14 dagen.

 

Ik zoek poetshulp met
dienstencheques

Ik zoek een poetsdienst met dienstencheques Antwerpen

  • Onze enthousiaste huishoudhulpen staan elke dag klaar om heel wat van je huishoudelijke taken over te nemen zoals poetsen, ramen lappen, strijken, koken, wassen, boodschappen doen.
  • Voor een dienstencheque betaal je slechts 6.30 euro per gepresteerd uur na aftrek van belastingvoordeel.
  • De legale werkomstandigheden via 3P hebben als voordeel dat je huishoudhulp verzekerd is tegen ongevallen en eventuele materiële schade tijdens de uitvoering van zijn/haar werk bij je thuis.
Ontdek hier alle informatie over onze poetsdienst met dienstencheques.
Ik zoek werk

bij een poetsdients met dienstencheques

Ik zoek een baan en wil werken in Een poetsdienst dienstencheques regio Antwerpen

  • 3P biedt je een duurzame job met zekerheid, een eerlijke verloning en veel afwisseling.
  • Zo kun je bij ons aan de slag om te poetsen, ramen te lappen, te wassen, te strijken, te koken en boodschappen te doen voor particulieren.
  • Als officiële werknemer geniet je van een erkend statuut, ben je beschermd door de sociale zekerheid en heb je een vast inkomen.


Ik ben werkzoekend of werk momenteel in het zwart en ik wil meer weten over werken met dienstencheques.

 

 

NIEUW! En omdat er in het leven nog veel meer is dan werken, zorgt 3P voor de vrije tijd van zijn klanten door niet alleen huishoudelijke hulp aan te bieden, maar ook vakanties, kinderkampen  en vastgoed aan zee onder de zon.

 

Wenst u meer weten of hebt u vragen, contacteer ons vrijblijvend via e-mail of telefonisch op het nummer 03/254 20 24 of 056/77 31 83.