Huishoudelijke hulp met dienstencheques

Exclusief beloningssysteem voor 3P klanten en medewerkers

Huishoudhulp met dienstencheques met een unieke extra vakantiebonus!

Naast onze onderneming voor huishoudhulp met dienstencheques hebben we sinds 2015 ook een exclusief reisbureau 3P-Travel.

Voor de hardwerkende medewerkers en trouwe klanten die hun vakanties boeken via 3P Travel, hebben we een uniek beloningssysteem uitgewerkt op basis van exclusieve kortingen die we aanbieden via 3P Travel.

Maak van deze kans gebruik!

Boek vanaf nu je vakantie via 3P-Travel en bespaar zo op je vakantie-uitgaven.

 

Korting en extras bij de aankoop van een tweede verblijf

Ben je geïnteresseerd om een tweede verblijf te kopen? Via 3P-vastgoed bieden wij alvast een ruime keuze. Omdat we deze landen kennen als onze broekzak, is het maar een stapje verder om onze klanten hierin te begeleiden. Wij bieden begeleidingsreizen aan en brengen je in contact met de beste, gecontroleerde specialisten in vastgoed in het buitenland zoals makelaars en neutrale Belgische advocaten. Voor de klanten en medewerkers van onder meer onze poetsdienst 3P- Dienstencheques bieden wij een exclusieve korting van 5% tot zelfs 50% op de aankoop van een verblijf in hotels, parking, autohuur, onderhoud of beheerskosten van uw vastgoed aan zee in Griekenland en Cyprus.

Uw vakantie begint bij ons. www.3p-travel.be

Contacten

Ondernemingsnummer: 0884.834.493
Erkenningsnummer: 02409

Onze partners

Informatie

Kwaliteitsregistratie Werk en Sociale Economie
Registratienummer: KDB000000260