Huishoudelijke hulp met dienstencheques

Wie zijn we

3P erkende onderneming voor huishoudelijke diensten

De perfecte schakel tussen de dienstencheque werknemer en de gebruiker

3P werd in 2006 opgericht door de ondernemende zaakvoerster Olga Kupriyanova. 3P staat voor Perfect Propere Plaats en is een erkende onderneming die huishoudelijke diensten aanbiedt binnen het kader en volgens de werking van de dienstencheques. De sterke dienstverlening van onze poetsdienst werkt in 2 richtingen: naar de klanten/gebruikers en naar de werknemers.

Een extra P: onze sterke Punten

  • We zijn erkend als sociaal – economische onderneming, maatwerkbedrijf. Dit betekent dat we meer aandacht besteden aan menselijke factor en kwaliteit van ons werk.
  • Wij creëren werkgelegenheid door de juiste mensen aan elkaar te koppelen. Voor elke klant op zoek naar huishoudhulp in een bepaalde regio, zoeken we de geknipte kandidaat in dezelfde regio om de huishoudelijke taken uit te voeren.
  • Wij bieden een netwerk van huishoudhulp in verschillende regio’s.
  • 3P levert een correcte dienstverlening aan Belgische gezinnen en een correcte verloning aan werkzoekenden die in België zijn gedomicilieerd.
  • Wij kennen iedere werknemer en klant met zijn naam. Bij ons ben je absoluut geen nummer.
  • Ben je op zoek naar een huishoudhulp, dan garandeert onze poetsdienst jou een oplossing binnen de 14 dagen.
  • Het leven is meer dan werken alleen. Daarom bieden wij sinds kort exclusieve kortingen op vakanties of een tweede verblijf aan: in het buitenland, aan zee en onder de zon, voor zowel onze trouwe klanten als werknemers, en aangeboden via ons nieuw reiskantoor 3P-Travel.

Oprichter en zaakvoerder 3P: Olga Kupriyanova

Ondernemingsnummer: 0884.834.493 erkenningsnummer: 02409

Contacten

Ondernemingsnummer: 0884.834.493
Erkenningsnummer: 02409

Onze partners

Informatie

Kwaliteitsregistratie Werk en Sociale Economie
Registratienummer: KDB000000260